(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Over Herman Lyppens

Herman Lyppens winkel

Herman Lyppens juweliers - AmsterdamWelkom bij Herman Lyppens

In onze b winkel in het hartje van Amsterdam kunt u op uw gemak onze verschillende collecties bekijken. Om u alvast een idee te geven van ons aanbod, presenteren wij hier een greep uit ons uitgebreide assortiment.

Wij zijn Nederlands grootste span- en trouwringen leverancier en bieden u een collectie exclusieve trouw- en relatieringen aan, waaronder Christian Bauer, Niessing, Aller Spanninga en Martinshof.

Kom onze bijzonder ruime collectie gouden en briljanten sieraden in de winkel bekijken. Veel daarvan is in eigen atelier vervaardigd, maar ook hebben wij sieraden uit diverse internationale collecties. Ook voor zegelringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een sportief, klassiek of eigentijds horloge? U vindt zeker iets van uw gading bij de exclusieve merken Baume & Mercier en Edox. Ook hebben we prachtige exemplaren van Lapponia, Garonne en Jacob Jensen in voorraad.

Bezoek ook onze nieuwe Trollbeads webwinkel.

Spaart u Trollbeads bedels? Kom dan snel kijken: van de Trollbeads World Tour hebben wij ook alle andere uitgekomen landen!

Neemt u gerust een kijkje op onze website. Hier vindt u per merk een greep uit het assortiment zodat u alvast een indruk kunt krijgen van onze collecties.

Voor meer informatie staan wij u graag ter beschikking, via telefoon of email, en natuurlijk in de winkel waar u de volledige collecties kunt bekijken en ons ervaren team u vakkundig adviseert bij uw keuze.


Graag tot ziens in onze winkel!

H.J.P. Lyppens
Gecertificeerd taxateur in juwelen, goud- en zilverwerken>> Taxaties


>> Reparaties en maatwerk


>> Contactgegevens & plattegrond